Archiv článků

Lednice - Letní Pohár CACIL - 20.8.2011

25.08.2011 20:30

Daria Bačová (majitelka Badalucca Petula-Vera a Nathana z Úplňku) píše:

Letní pohár-Lednice 20.8.2011
Krásný slunečný víkend jsme se rozhodli strávit s přáteli z Havířova a našimi vipíky na lednické dráze.
CACILový dostih byl docela hojně obsazený, až na kategorii Sprinter-senior :-) a to mě docela potěšilo, protože jsem přihlásila mého Badyho. ( Badalucco Petula-Vera) Rozhodla jsem se,že ho tentokrát nenechám doma:-) Bady je teď v docela dobré formě-s pánečkem chodí na dlouhé procházky. Takže si zaběhl dostih svým obvyklým tempem a doběhl si pro kůžičku sám:-)
Zato vipeti sprinteři byli tentokrát rozděleni na psy a feny po třech. Natýsek (Nathan z Úplňku) běžel s Gaspardem B.S.D. a s naším Capirossim Petula-Vera . Naty doběhl daleko za Gaspardem na 2.místě v rozběhu i ve finále. Rosík P.V. bohužel dostal D, já jsem to nepostřehla, ale prý se ohnal po Natanovi. Zřejmě i proto, že Rossi dlouho nebyl na dráze a kůžičku si chtěl nechat jen pro sebe...

Havířovskou ekipu úspěšně reprezentoval Blade Baas IBEXES, který skončil na 2.místě ve finále A.
Apokalypsa Tequamba měla svůj první dostih v klasiku a skončila na pěkném 3.místě.
Ducati Spitfire Moravia byla ve sprinterkách také na 3.místě.
Počasí bylo opravdu horké, ale měli jsme naštěstí stan, mokré ručníky na osvěžení našich miláčků a hlavně dobrou náladu!
Budeme se těšit na další zářijový dostih v Lednici!
P.S. Na foto štěně VLAPAN,jménem Nikolas, který si hledal v Lednici pánečky a urputně se nám nabízel:-)) Ještě volný!!!

 

Ronja - Ch.Your Tea & Rum Lazarus -oslavila 13.8.11 své 3. narozeniny !!!

14.08.2011 14:47

V sobotu nás navštívila Daria s Badaluccem P-V a Nathanem z Úplňku. Po dlouhé době jsme se sešly, abychom oslavily klasickým dortíkem narozeniny Ronji a Nathana. Ronička má 13.8.11 3 roky a Natty 24.8.11 už 6 let. My jsme se spokojily s kafíčkem, zákuskem a ovocem. Naši whippítci si pochutnali na piškotovém dortu, i když kluky lákalo více "pozadí" holek...Nathanovi musela Dája podávat kousky dortu, co kdyby mu někdo Roničku přebral :-))

Roničko a Natýsku přeji vám oběma hodně zdravíčka a hodně úspěchů !!!                         

   FOTOGALERIE

Speciální výstava chrtů Konopiště - 30.7.2011

31.07.2011 17:31

Speciální výstavu v letošním roce pořádal pražský Klub Chovatelů Chrtů. Troufám si říci, že i proto byla tak slabá účast...mnozí si dokáží odpovědět proč...Navíc rozhodčí Dr. Milivoj Uroševič ze Srbska také nebyl největším lákadlem. Přihlášeno bylo 33 whippetů, z toho 2x z ch.st. De Wallrock, 2x z Úplňku, 2x Lazarus, 4x od Hněvína, 1x Pibaro, 1x Petula-Vera a 1x Monteka. (Z toho ještě 3 nepřijeli) Ostatní whippeti byli z ch.st. Ayort Back.

Já jsem tuto výstavu pojala víceméně jako příležitost podívat se na Konopiště, kde jsem ještě nebyla. Stejně tak jako Lenka, se kterou jsem i tentokrát jela. Jel s náma i její manžel a dcerka. Vyjeli jsme již v pátek ráno, u nás na severu Moravy bylo škaredě, ale v Čechách se počasí zlepšovalo. Bohužel jsme v Praze na jakémsi mostě zůstali stát...Lenčino autíčko mělo poruchu. :-( Naštěstí byl kousek servis a tak jsme s Lenkou, Aničkou a všemi psy - Ronjou, Lencinkou, Toníkem a Lordem vystoupili a Lenčin manžel jel s odtahovou službou do servisu. My jsme odešli kousíček k benzínce, tam se dalo sejít dozadu na volné prostranství, kde jsme čekali, jak to dopadne s autem. Závada se dala odstranit, ale oprava měla trvat tak hodinu a půl. Přes tuto smůlu jsme měly dobrou náladu a hrály jsme si s holkama na piknik :-) Zanedlouho nás vyzvedl Lenčin kamarád, který nás odvezl na Prahu Vršovice. Tam jsme u velice příjemných Lenčiných známých přespali. Bohužel už v noci začalo dost pršet a déšť provázel celou výstavu... Takto mokří jsme už hodně dlouho z žádné výstavy nejeli. K výsledkům se raději vyjadřovat nebudu, každý si udělá svůj názor sám. My jsme dopadli poměrně dobře. Kupodivu i Ronja - Ch.Your Tea & Rum Lazarus se rozhodčímu líbila !!! Vytkl ji právem pouze její výšku. Dále i psům v normální !!! kondici vytýkal jejich tloušťku. Proto také sklidil velmi negativní ohlas při posouzení greyhoundů, kde dva, již svou otřesnou vychrtlostí známé greye, vysoce ocenil !!!

Jaké jsme tedy získali ocenění s našimi whippítky?

JCh. English Lord Lazarus - V1, CAC  

Ch. Faethón Ayort Back - V1 ve třídě veteránů  

Ch. Your Tea & Rum Lazarus - V2, res. CAC a

Ch. Brilance Petula-Vera - V3 ve třídě čestné (její soupeřky nebyly o moc hubenější, tak jen těžko říct co vedlo pana rozhodčího k tomuto rozhodnutí.. :(

Domů jsme jeli hned po skončení posuzování, nečekali jsme na soutěže...

FOTOGALERIE

Výsledky:

 

PSI/ MALE

tř.dorostu/puppy

VN1  Úranos Ayort Back, maj.Kristýna Nováková

VN2  Amorous Look De Wallrock, maj.V. Nečasová+Š.Dohnalová

  --    Absolute Joy De Wallrock

 

tř.mladých/junior

V1, CAJC,Vítěz spec.výst.mladých - Télemachos Ayort Back, maj.I.Miikschová+Němcovi

V2, Tritón Ayort Back, maj.Miroslav Pluskal

 --   Alex Monteka

 

mezitřída/intermediate

V1, CAC JCh. English Lord Lazarus, maj. Lenka Szypková

VD  Uncle Teddy Z Úplňku, maj. Mgr. Simona Kosorin

 

tř.otevřená/open

V1, CAC Romulus Ayort Back, maj. Ivan Berta

V2, res.CAC Hannibal Od Hněvína, maj. Bc.Kateřina Bicanová

VD3  Ré Ayort Back, maj.Hana Horáková

 

tř.vítězů/winner class

V1, CAC, VSV  Ch. Rhadamanthys Ayort Back, maj.S.+P. Němcovi+H.Svobodová

V2, res.CAC  JCh. Rigisamus Ayort Back, maj.Irena Miikschová+Němcovi

 

tř.veteránů

V1, Ch. Faethón Ayort Back, maj. Lenka Szypková

 

tř. čestná/ honour

V1, ICH. Newman Z Úplňku, maj. Jana Drbalová

 

FENY/ FEMALE

tř.dorostu/puppy

VN1 Uraš Ayort Back, maj. S.+P.Němcovi + S.Fuchsová

 

tř.mladých/junior

V1, CAJC, Vítěz spec.výstavy mladých - Iupee Od Hněvína, maj. Veronika Nečasová

V2  Imagine Od Hněvína, maj. Jakub Janus

V3  Trója Ayort Back, maj. Ivana Soukupová

V4  Isabella Od Hněvína, maj. Šárka Dohnalová

 --  Thétis Ayort Back

 

mezitřída/intermediate

V1, CAC  JCh.Seléné Ayort Back, maj. S.+P.Němcovi

V2, res. CAC  Styx Ayort Back, Hana Horáková

 --  Unita Z Úplňku

 

tř.otevřená/open

V1, CAC Quinta Essentia Ayort Back, maj. Jana Konečná+Němcovi

V2, res.CAC  Ch.Your Tea & Rum Lazarus, maj. Petra Ryšková

 --  Pénelopé Ayort Back

 

tř.vítězů/winner class

V1, CAC, VSV, BOB  JCh. Quo Vadis Ayort Back, S.+P.Němcovi+M.Steininger

 

tř.veteránů

V1, 3.místo BIS veterán  ICH. Abigail Pibaro, maj. Jana Drbalová

V2  Ch. Chalkiopé Ayort Back, maj.Tomáš Němec

 

tř.čestná/honour class

V1  Ch. Rheia Ayort Back, maj.S.+P.Němcovi

V2  ICH. Helléné Ayort Back, maj. Lída Němcová

V3  Ch. Brilance Petula-Vera, maj. Petra Ryšková

MVP Velká Ida Slovensko - 23.7. - 24.7.2011

26.07.2011 21:21

 Na tuto výstavu jsem se přihlásila na poslední chvíli....pak prodloužili uzávěrku :-) Lenka měla Lorda a Faethóna( Toníka) přihlášené už dávno. Já jsem si to rozmyslela, když jsem viděla, že má posuzovat pan Péter Harsányi z Maďarska. U něj jsem ještě nikdy nebyla. Tak jsem byla zvědavá. A i když jsme dopadly, jak jsme dopadly...nelituji toho, byl to zajímavý a pěkný výlet. Ale to předbíhám.

Vyjely jsme s Lenčou v sobotu před polednem, bylo docela pěkné slunečné počasí, cesta příjemná až do Spišské Nové Vsi. (Ne že by dál nebyla fajn, ale na mě trochu moc klikatá, ouvej.. ) Tam nás navigace vedla dolů dědinkami např. Hnilčík, Nálepkovo, Švedlár, Hrable, Mníšek. Mezi těmito vesnicemi byly úseky tak zaplátovaných silnic, jaké jsme snad ještě nikdy neviděli. Ve Smolniku jsme vystoupali nahorů, odkud byl nádherný výhled na kopce Slovenského Krasu a Rudohoří. Pak už to bylo kousek do Medzevu, kde jsme měly zajištěné ubytování v penziónu Jana. Ubytko bylo solidní za slušný peníz. Pejskové zdarma.

Naši psi vzbudili v této vsi trochu pozdvižení, když jsme se šli pořádně vyvenčit, u každé chalupy bylo pořádné psisko a chtělo nám natrhnout p...l :-)

Lenčin Lord (English Lord Lazarus) byl ze čtvrtečního krytí ještě celý mimo :-)) tak se snažil nakrývat Ronju i Lencinku. Aby se zklidnil, šel do domečku...na noc byl ale vypuštěn a všichni čtyři psi s námi spinkali :-)))

Ráno jsme vstávali brzy a kolem 8 hodiny jsme dorazili do Velké Idy. Výstava se konala v parku "pri Kaštieli". Až na nedostatek hygienických zařízení, respektive jejich tragický stav po sobotním výstavním dni a závěrečný kruh, který byl celý z kopečka a s poměrně vyšší trávou....bylo místo výstavy docela pěkné. Celé to ovšem působilo jako taková menší národní výstava někde v Polsku, určitě ne jako výstava mezinárodní. Počasí bylo nakonec docela solidní, i když nějakou dobu pršelo, nebyl to déšť příliž intenzivní a často ustával. Ke konci vykouklo i slunce. 

Pan rozhodčí preferoval menší psy, kratšího formátu. Bodoval u něj tedy Lord, který se mu velice líbil, škoda, že je Lordík tak slabý jedlík, potřebuje nutně ještě přibrat na hmotě:-)) Ale je mladý a ještě má stále čas se "dodělávat". Toníček ve veteránech se mu líbil moc a při závěrečném boji o titul BOB si jej pan rozhodčí dal na druhé místo za CACIB psa a chvíli nad nimi váhal !!! Velice jej Lence chválil. Ronja měla ve třídě otevřené polskou fenku, která získala CAC a následně CACIB a dostihovou Charis BSD. Roničku a Charis ohodnotil p. rozhodčí známkou velmi dobrou. Nezadal pořadí, což je tedy v rozporu s výstavním řádem a p. rozhodčí to evidentně nepovažoval za nutné. Stejně jako jsme se nedozvěděli o žádném ze psů jakou známku dostal, pouze jsme mohli dedukovat (či tajně nakukovat do papírů) Lencinka byla ještě ve třídě čestné, teprve 6.9.11 bude mít 8 let. Pořád se ale předvádí docela s chutí, sama chce lézt na stůl :-) a v pohybu mě těžce předbíhá :-) Byla s ní opět polská fenka, tentokrát ale nechal p. rozhodčí vyhrát Lencinku - zvítězil pohyb :-) 

Po soutěžích, na které jsme nakonec přece jen počkaly (bohužel bez výsledku) jsme jely domů přes Košice a Prešov, takže lepší, rovnější cestou. Až u Žiliny a Čadce pršelo, mraky se držely na horách. Unavené, ale plné dojmů jsme dorazily domů. Moc děkuji Lence za bezpečnou  a příjemnou cestu. Byl to pěkný víkend. A příští týden si to zopáknem, jen s tím rozdílem, že jedem na druhý konec republiky - do Čech :-) Naše výsledky:

JCh. English Lord Lazarus - V1, CAC, r. CACIB !!!

Ch. Faethón Ayort Back - V1, nejlepší veterán

Ch. Your Tea & Rum Lazarus - VD

Ch. Brilance Petula-Vera - V1

FOTOGALERIE

VÝSLEDKY:

Whippet

Rozhodca /Richter /Judge: Péter Harsányi, H

 

PSI /males /rüde:

 

Trieda mladých /Juniors /Jugendklasse

 

V1, CAJC  Boxing Helena's Jack's boy  m: Joanna Wasiliewska, PL

VD2 Terminus Ayort Back   m: Anton Jakubík, SK

 

Medzitrieda /Intermediates /Mittelklasse

 

V1, CAC,resCACIB   English Lord Lazarus  m: Lenka Szypková, CZ

 

Trieda otvorená /Open /Offeneklasse

 

V1, CAC, CACIB, BOB, resBIG  Meradith Deserve To Win  m: Agnieszka Nakonieczna, PL

V2, res.CAC  Quido Plum Brandy  m: Zuzana Biskupská, SK

VD3  Poseidon Ayort Back  m: Anton Jakubík, SK

---    Baltazár Yellow Treatures  m: Biskupská Zuzana, SK

 

Trieda šampiónov /Champions /Championklasse

 

V1, CAC Kocham Cie Vincit Omnia  m: Joanna Wasilewska, PL

VD2 London's fog Brawny Ironman  m: Zuzana Biskupská, SK

 

Trieda čestná / Honour class / Ehrenklasse

 

V1 Meradith Anybody But Him  m: Agnieszka Nakonieczna, PL

Trieda veteránov /Veterans /Veteranenklasse

V1  Faethón Ayort Back  m: Lenka Szypková, CZ

 

FENY /females /hündin:

 

Trieda mladých /Juniors /Jugendklasse

 

V1  White chocolate z Úplňku  m: Mária Konigsmarková, SK

 

Medzitrieda /Intermediates /Mittelklasse

 

VD1  Amber Bogun Genera  m: Silvia Balogová, SK

 

Trieda otvorená /Open /Offeneklasse

 

V1, CAC, CACIB    Meradith Delightful With Beauty  m: Agnieszka Nakonieczna, PL

VD  Charis Bohemia Snap dog  m: Patr Matla, CZ

VD  Your Tea&Rum Lazarus  m: Petra Ryšková, CZ

 

Trieda šampiónov /Champions /Championklasse

 

V1, CAC, resCACIB Meradith Zjawisko Piekna  m: Agnieszka Nakonieczna, PL

V2, resCAC  Avon Lady Sunny Funny  m: Mária Konigsmarková, SK

 

Trieda čestná / Honour class / Ehrenklasse

 

V1  Brilance Petula Vera   m: Petra Ryšková, CZ

V2  Meradith All My Loving m: Agnieszka Nakonieczna, PL

 

 

Krytí Casuarina Petula-Vera a English Lord Lazarus

21.07.2011 16:59

Již v loňském roce se mi ozvala majitelka Casuariny Petula-Vera (fenečky z mého C vrhu) s tím, že by chtěla po Kasí štěňátko. Já ji za to moc chválím, poněvadž dnes se někteří majitelé whippetů s PP klidně pustí do štěňat bez průkazu původu. Buď se jim nechce "papírovat" nebo snad proto, že jsou líní psa či fenu uchovnit... Nabídla jsem se samozřejmě, že štěňátka mohou nést "příjmení" rodné stanice Casuariny. Sepsali jsme dohodu o zapůjčení feny do chovatelské stanice, což je dneska běžná praxe u všech plemen. Při hárání na jaře se krytí bohužel nemohlo uskutečnit z rodinných důvodů majitelů Kasí. Až nyní to konečně klaplo!!!

Dne 21.7.2011 přijela CASUARINA Petula-Vera za svým ženichem, jímž se stal JCH. ENGLISH LORD Lazarus. Spojení proběhlo výborně  a my budeme čekat a věřit, že Casuarina zabřezne. Děkujeme všem, kteří nám budou držet palce :-)

Of 7.21 2011 mating  Casuarina Petula-Vera and  English Lord Lazarus. We expect the litter around September 22, 2011

testmating/ pedigree

 

Lednický zajíc - 26.6.2011

03.07.2011 20:31

Společně s Dariou, jejím manželem, jejích dvěma kluky Badaluccem a Nathanem jsem jela i já s Ronjou (Your Tea & Rum Lazarus) do Lednice. Na tradiční zastávce na benzínce se k nám přidali ostatní z Havířova. Poměrně slušně jako havířováci zásobujeme lednickou dráhu :-)

Takže z Havířova jeli ještě Péťa a Little Devil Vlapan, Iveta s Ducati Spitfire Moravia a Apokalypsou Tequamba (ta se jela jen měřit, neboť se zotavuje ze zranění-roztrženého boku), pak Gábina a Playboy Supersonic a modrý Blade Bass Ibexes s paničkou.

V Lednici jsem dlouho nebyla, někdy před rokem asi..takže od té doby je změna v parkování, ale to vlastně všichni, kdo tam jezdí ví. A myslím, že je to i dobře, psi mi připadají klidnější, když neparkujem pod valem. Alespoň Ronja byla v klidu, trošku jsem se obávala, aby nepotrhala domeček, když odejdu. Ale byla v pohodě. Zato mě velice překvapila její reakce na kůži, stavěla se na zadní a štěkala :-)) Běžela dva společné běhy mladých. Start si Ronja moc zlepšila, už se v boxu neotáčí, jen musím dopilovat "vhození vzpouzející se Ronji"do boxu :-))) Dobře vyrazila, ale pak si všimla, že s ní ještě někdo běží a to se jí moc nelíbilo...štěkla po soupeřce aniž by otočila hlavu, ta do ní trošku strčila. Tak asi i proto. Vím samozřejmě, že to nesmí udělat. Takže příště poběží sóla, potvůrka jedna, já ji dám štěkat na kolegy!!!

Ronču mi změřili 48+, ale já bych ji ani do klasiku nechtěla. Celkově si myslím, že byly paní rozhodčí při měření benevolentní....

Počasí nám vyšlo, během cesty poprchávalo, ale v Lednici bylo dobře a když se ukázalo sluníčko, tak i dost teplo.

foto Ronji: Ronja I,  Ronja II.  Ronja III.  Ronja IV.

MOJE FOTOGALERIE
FOTOGALERIE od Royal-Lilly

6.6.2011 - Almínka nás navždy opustila...

14.06.2011 21:01

Datum 6.6.2011 se zapíše do kalendáře jako moc smutný den... Na poslední cestě jsem doprovodila mojí úžasnou kamarádku, sluníčko moje nejzlatější, mojí Almínku. (Alkména Ayort Back)

20.6.11 by měla 14 a půl roku. Držela jsem ji v náručí a šeptala do ouška ať pozdravuje Desinku a že už jí bude jen dobře.... :-( Moc to bolí.... ale bohužel pejskové tady nemohou být stejně dlouho jako my.

Navždy zůstane v mém sdci a v srdcích mnoha dalších lidiček , kteří ji měli tak rádi.

Naše výlety do Beskyd.

05.06.2011 18:52

Moje plány na výstavy ev. dostihy jsou teď poměrně omezené - na poslední plánovanou, klubovou KCHCHADP jsem nakonec nejela...a dost mě to mrzí. Ale není všem dnům konec :-) s Lenkou máme v plánu Speciální výstavu na Konopišti, pak asi Bratislavskou mezinárodní v srpnu a pak Klubovou Whippet klubu. Letos nám to "komplikují" naše dovolené :-) Kryjí se nám s výstavami, kterých by se stálo za to zůčastnit...Navíc Ronja se začala včera hárat, takže nám pravděpodobně nevyjde ani měření v Lednici.. :( Ale za to můžu s jistotou říct, že bude hárat začátkem prosince a my budeme krýt a těšit se na krásná štěňátka :-))

A tak přidávám pro Vás návštěvníky mých stránek, kteří sem pravidelně nakukujete, alespoň zprávičku ze soukromí.

S mými rodiči jsem teď byla dvakrát na "horách" - jsou to jen krátké výšlapy, přibližně tak čtyř až sedmi kilometrové. Ty absolvují moji rodiče absolutně bez problémů, naopak já mám vážně co dělat to ušlapat :-)) Chodí s námi už jen dvě moje holčičky - Lenci a Ronja a rodičů jezevčice Barča. Almínka je teď čím dál slabší :( navíc chudinka nechce žrát, ať ji podstrojuji různé dobroty... :( takže samozřejmě zůstává doma.

Byli jsme na Visalajích a Bílém Kříži, už když jsme šlapali nahorů, v dálce byla bouřka, cestou dolů nás ale nedohnala..narozdíl od výšlapu na Filipku. To jsme na zpáteční cestě parádně zmokli a bouřilo nám přímo za zády :-))

FOTOGALERIE - Visalaje

FOTOGALERIE - Filipka

začátek cesty na Visalajích

 

Lenci a Ronja v půlce cesty na Filipku

CAC Banská Bystrica 1.května 2011

06.05.2011 20:34

Do Banské Bystrice jsme jely (jak jinak:-)) s Lenkou a tentokrát se čtyřmi našimi whippety. Já měla holky Brilance a Ronju a Lenka kluky Lorda a Faethóna.

Posuzovala MVDr. Michaela Pavlásková. Počasí nám bohužel příliž nepřálo, chvílemi dost pršelo. Naštěstí měla Zuzka Augustiniová postavený stan a tak nás přizvala do sucha. Ještě jednou moc, moc děkuju za nás obě i naše čtyřnožce. Míša měla na posuzování 82 psů !!! Pustila se do toho svižně s pěkným přístupem ke psům, který je jí vlastní. Ty, co se zrovna neposuzovali poslala pod stříšku, nebo pod stan, aby zbytečně nemokli. U whippetů, myslím si, docela spravedlivě podělila všechny vystavující....Zuzčina fenečka ve třídě otevřené - London´s fog Calendar Girl - dokončila šamponát SK. Moje Brilance Petula-Vera si také odvezla poslední CAC k udělení titulu Slovenský šampión. Paní rozhodčí vybrala Lency jako nejlepší fenu a mezi psy London´s fog Brawny Ironmana. Mezi nima se rozhodovala při zadání titulu BOB. Lencinka je pořád vynikající v pohybu, jen se jí už nechce moc stát... proto dala p. rozhodčí přednost pejskovi a udělila mu titul BOB. Škoda, pro Lencinku by to byla krásná tečka za její výstavní kariérou... Lenčin Ch.Faethón Ayort Back získal výbornou 1 - tím si zajistil titul Slovenský veterán šampión !! :-)) Ke konci i přestalo pršet a závěrečné soutěže už naštěstí proběhly bez deště. Lenka šla ještě s Toníčkem o nejlepšího veterána, ale posuzoval "myslivec" takže bohužel Toníka nevybral. I když by si to zasloužil, na svých 11 let je ve vynikající kondici a paní rozhodčí jej velice obdivovala.

Celkově jsem spokojená s našimi výsledky a i přes déšť to byla docela příjemná výstava.

                                                        FOTOGALERIE 

PSI /males /rüde:

Medzitrieda /Intermediates /Mittelklasse

V1, CAC -  English Lord Lazarus

 

Trieda otvorená /Open /Offeneklasse

V1, CAC - Quido Plum Brandy  

V2, resCAC - London's Fog Canny Lad 

V3 - Ambos Teatilly

 

Trieda pracovná /Working class /Gebrauchshundklasse

V1, CAC - Baltazár Yellow Treatures 

 

Trieda šampiónov /Champions /Championklasse

V1, CAC, BOB - London's Fog Brawny Ironman 

 

Trieda veteránov /Veterans /Veteranenklasse

V1 - Najlepší veterán, Faethón Ayort Back     NOVÝ VETERÁN ŠAMPIÓN !!!

 

Trieda čestná / Honour class /Ehrenklasse

V1 - Peter Pan z Úplňku -   BIS třída čestná

 

FENY /females /hündin:

 

Trieda mladých /Juniors /Jugendklasse

V1, CAJC - White Chocolate z Úplňku

V2 - Alissa Con Amore 

 

Medzitrieda /Intermediates /Mittelklasse

V1, CAC - Caitlin Gal London's fog

V2, res.CAC - Ishka Isis Wind  

---  Siréne Ayort Back  

 

Trieda otvorená /Open /Offeneklasse

V1, CAC - London's fog Calendar Girl

V2, res.CAC - Your Tea&Rum Lazarus

V3 -  Heidi Isis Wind  

 

Trieda šampiónov /Champions /Championklasse

V1, CAC - Briliance Petula Vera             NOVÝ ŠAMPIÓN SLOVENSKA !!!

Lednice 16.4.2011 - Vítání jara a 1.5.2011 - Lednický Pohár (přidána fotogalerie)

05.05.2011 20:13

Daria - majitelka Badalucca Petula-Vera a Nathana z Úplňku píše:

 

Vítání jara 16.4.2011 Lednice     FOTOGALERIE od ROYAL LILY     FOTOGALERIE II
První dostih sezony v Lednici se opravdu vyvedl. Bylo nádherné, skoro letní počasí a whippetů se sešlo opravdu hodně.
Nejvíc bylo mladých, kteří si splnili, či nesplnili licenční běhy. Naše havířovská ekipa, která již téměř celá bydlí v jedné ulici:-)
byla úspěšná a všichni naši whippeti ve zdraví doběhli. Mladý Litl Devil Vlapan při společném běhu škaredě narazil náhubkem do mříží boxu, zůstal po zvednutí chvíli viset a všichni trnuli, jak to dopadne...Nakonec s malým zpožděním doběhl ostatní 3 psy a skončil na druhém místě ! Na prvním místě oba společné běhy mladých doběhl Playboy Supersonic, čtvrtý byl Wippstar's Aponi, také z našeho havířovského klubu. Ivetina Apokalypsa Teqamba si zaběhla také ještě z mladýma ve společném běhu se psy, takže skončila na třetím místě. Licenci si splnil jeden whippet z "naší ulice" a to Blade Bass Ibexes.
Náš Badalucco i Nathan neměli tentokrát soupeře, tak si vesele každý sám doběhli pro kůžičku a to doslova - náhradní zajíc byl připraven:-))
Bady již odstartoval svou poslední dostihovou sezonu a také jsme přebírali pohár za dostihového vítěze Sprintera -seniora za lonský rok ! Moc si přeji, aby byl ještě zdravý a mohl si společně s námi ještě dlouho užívat báječné dny na Lednické dráze.
Budeme se těšit opět na 1.máje v neděli na krásný sportovní den!
Dája    

  Za nádherné fotky děkujeme Royal Lily !!!     foto: Ch. Badalucco Petula-Vera 7,5 let !!!

 VÝSLEDKY:

 

FINÁLE A

feny

1.Acura Teqamba Slámovi  (Cassini Blue North x Barchetta Spitfire Moravia)

2.Peggy Supersonic Mariášová

3.Amazonka Teqamba Bolkovi

4.Artemis z Arizejských Niv Mildner

5.Betacanis of Carinae Martincová

6.Miss Miracle ze Spingbart Gou Martincovi

 

FINÁLE A

psi

1.Mont Blanc ze Spingbart Gou Krásovi (Figo Ticking Timebomb x BlamageI Ticking Timebomb)

2.Kleon Vlapan Krásovi

3.Lancelot Vlapan Krásovi

4.Chirock Bohemia Snap Dog Streitová

5.Jenka v Arkadi Molnár

6.Moonman Supersonic Martincovi

 

FINÁLE B

psi

1.Hagi Ticking Timebomb Honsková

2.Lakedaimón Ayortback Černá

3.Aristo Full Speed Racing Star Buchtovi

4.Laios Ayortback Havlová

5.Lykaon Ayortback Marek

6.Donatello Discobolos Peterková

 

FINÁLE A

senior mix

1.Ilion Ayort Back Turner (Atlantik Racing Star x Casiopea Ayort Back )

2.Arsia Mons of Carinae Martincovi

3.Capirossi Blue North Štěpán

4.Barchetta Spitfire Moravia Navrátilová

 

FINÁLE A

senior sprinter psi

1.Badaluco Petula Vera Bačová ( Keep Cool Ypsilon x Alkména Ayort Back)

 

FINÁLE A

sprinter psi

1.Nathan z Úplňku Bačová (Courthill Coat Of Arms x Imagine z Úplňku)

 

 

Lednický pohár 1.5.2011
Na tento májový dostih jsme se moc těšili a i když byly v Lednici všude "rybníky vody" a plno bláta po velkých deštích - bylo fajn.
Nepršelo, ale měli jsme psy v autech a pouštěli jsme je rovnou na dráhu:-)
Havířovská ekipa byla kompletní :         Badalucco Petula-Vera
                                                               Nathan z Úplnku
                                                               Apokalypsa Teqamba
                                                               Litll Devil Vlapan
                                                               Wippstar's Aponi
                                                               Playboy Supersonic
                                                               Blade Baas Ibexes
                                                               Ducati Spitfare Moravia- absence (má své dny) :- A chyběl nám bohužel i Donatello Petula-Vera,který pro vážné zranění zatím nemůže běhat.
To jen pro informaci nezasvěceným, aby byli v obraze, kolik whippetů jezdí běhat z Havířova:-) A to jsem ještě nevyjmenovala všechny!
Chybějící Your Tea & Rum Lazarus a Brilance Petula-Vera od naší Petry se omluvily kvůli výstavě v Banské Bystrici a Lenčin English Lord lazarus se chystá příště na svůj první trénink.

Capirossi Petula-Vera byl hlášen, ale nedojel a Danillo Petula-Vera si zaběhl na sobotním tréninku!
Dája

VÝSLEDKY:

 

FINÁLE A feny

1.Kamila Vlapan  Ronovský  (Blue Flame Globe Glass x Jacqueline ze Spingbart Gou)

2.Laura Vlapan Ronovský

3.Karen Vlapan Ronovský

4.Acura Teqamba Slámovi

5.Peggy Supersonic Mariášová

6.Heya Bohemia Snap Dog

 

FINÁLE A psi

1.Jenka van Arkadi Molnár  (Oochigea´s Barbarossa x Fenna van Arkadi)

2.Hagi Ticking Timebomb Honsková

3.Anthony Full Speed Racing Star Mohlerová

4.Aristo Full Speed Racing Star Buchtovi

5.Lykáon Ayort Back Marek

DNS Notos Ayort Back

 

FINÁLE B feny

1.Quinta z Hedvábí

 

FINÁLE A senior mix

1.ILión Ayort Back Turner (Atlantik Racing Star x Casiopea Ayort Back)

2.Jelly Supersonic Novotná

3.Chalkiopé Ayort Back Němcovi

 

FINÁLE A senior sprinter psi

1.Badaluco Petula Vera Bačová ( Keep Cool Ypsilon x Alkména Ayort Back)

 

FINÁLE A sprinter mix

1.Aguillera Teqamba Ševčíková (Cassini Blue North x Barchetta Spitfire Moravia

2.Nathan z Úplňku Bačová

3.Laertés Ayort Back

 

 

Záznamy: 151 - 160 ze 203

<< 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>