Archiv článků

ZINA - FINE DESIGN Petula-Vera oficiálním Šampiónem Polska !!

05.12.2014 18:31

Zinečka má konečně  diplom a tím i titul " Champióna Polska". Jsem na ni moc pyšná a mám velkou radost. Nyní se budeme pokoušet u nás a snad i na Slovensku. Podle mých skromných možností...

Coursing Mistrovství Moravy - Fantastic Champagne P-V

05.12.2014 17:41

8. a 9.11.2014 se konalo v Domaslavicích (u Havířova) Mistrovství Moravy v coursingu. Zinu jsem měla přihlášenou, ale obě jsme byly nachlazené, pravděpodobně z pražské dvoucacibovky. Proto se po dvou odběhaných tréningových sobotách směle pustil do plnění licence  Chip - Fantastic Champagne Petula-Vera. Běžel po domluvě v sobotu jeden sólo běh a v neděli dva společné běhy s dlouhosrstým vipetem. Běžel podle majitelů pěkně a čistě. Tímto si splnil během víkendu licenční běhy potřebné k vystavení coursingové licence !! :-)

Mám z něj i jeho majitelů velkou radost, Chip je po Fansy, Frankiem a Zině čtvrtým štěnětem z F vrhu, kdo splnil licenci. Ještě se společně se Zinou vydáme příští rok na měření a snad se nám podaří zůčastnit se také nějakého coursingového závodu.

DOUBLE CACIB - Prague Expo Dog 1.11. - 2.11.2014

12.11.2014 19:17

Směr Praha jsme se vydaly po dlouhé době společně s Lenkou s jejím Lordem (Ch.English Lord Lazarus) a s jeho dcerou, mojí Zinou (Fine Design Petula-Vera). Vyjely jsme ve 2 hodiny ráno v sobotu, tedy s dostatečným předstihem...já jsem bohužel cestou usnula, takže jako spolujezdec nejsem nic moc :-) Naštěstí provoz na dálnici nebyl ničím narušen, takže nás Lenka bezpečně do Prahy dopravila. V sobotu na výstavišti probíhala i bonitace Klubu chovatelů anglických dostihových plemen - KCHCHADP. Já jsem jela víceméně kvůli této bonitaci a Lenka pro tituly CAC, které chybí Lordovi do šampionátu ČR.

První den posuzoval rozhodčí z Řecka George Kostopoulos. Věděla jsem, resp. jsem si myslela, podle výsledků výstav které posuzoval, že pravděpodobně sníženou známkou postihuje větší jedince. Takže jsem si nedělala velké naděje a počítala jsem se sníženou známkou za výšku. Rozhodčí mě ale překvapil a nebyla jsem sama...ve whippetech psech zadal pouze jedinou známku výbornou a sice mladému psu Candidate z Úplňku. Všichni ostatní měli VD, stejně jako spousta fen, ale u nich už bylo více výborných. Zina se panu rozhodčímu líbila, dokonce s ní chtěl komunikovat na stole (viz fotogalerie) a ještě po udělení pořadí mi znovu říkal, že je moc pěkná...takže opravdu překvapení. Snížené známky udílel za skutečné vady (tedy, kromě výšky). Zinečku dal tedy na druhé místo s r. CACem. Celkově si myslím, že posuzoval velmi dobře. Snad jen nemusel dát Lordovi velmi dobrou, obzvláště, když to srovnám s ostatními VD psy. V porovnání s Lordem měli být někteří hodnoceni známkou dobrou !!!  Ještě zmíním výsledek bonitace - Zina byla úspěšně uchovněna. Samozřejmě mě těší, že jsem ji mohla komisi ukázat, ale nevím, zda bude příležitost a možnost ji krýt. Přes den mi nemá kdo pomáhat...a dopoledne, jak jistě ví všichni chovatelé, je zapotřebí nakrmit fenu a později i štěňata. Zinečka bude mít 2 roky, takže má ještě spoustu času a já uvidím, co nám život přinese...

Zina posudek:  "Samičí elegantní fena, dobře stavěná, dobrých proporcí, velmi pěkná hlava a výraz, dlouhý krk, jemné uši a srst, trochu spáditější záď, dobrá kostra a nadprstí, dostatečné úhlení, dobrý pohyb z boku."

FOTOGALERIE fotky nejsou moc kvalitní, v neděli bylo lepší světlo, tak alespoň pro ilustraci...

výsledky: 1.11. 2014

Rozhodčí: Kostopoulos George 

PSI

Třída dorostu:

SPEED IDOL AT STABMELDYS - VN1

 Třída mladých:

CANDIDATE Z ÚPLŇKU - V1. CAJC, BOJ, BOS, JBIG

HARPER DISCOBOLOS - VD2

WAD AYORT BACK - VD3

WINDIGO AYORT BACK - abs

 Mezitřída:

ANGELS ADVOCATE FANCY THAT - VD2

ANGRY BIRD FANCY THAT - VD1

COOPER MINI RHODERICK SODAR - VD3

INFINITIVE DELIGHT VILTÉ MIKUTYTÉ - abs.

 Třída otevřená:

BLUEMOON TRIXTAN - VD1

DEXTER INVENTUM - VD2

JIDÁŠ OD HNĚVÍNA - VD3

 Třída pracovní:

DYNAMIQUE DU PACK DE LA JET - VD1

 Třída šampionů:

ENGLISH LORD LAZARUS - VD1

 Třída veteránů:

KORINTHOS AYORT BACK - abs.

 

FENY

Třída dorostu:

FRAN FINE FAST DUNDERRY - VN1

 Třída mladých:

CAYLE ANIE IBEXES - VD3

CINDY´S SOUL Z ÚPLŇKU - V1, CAJC

WHOPE AYORT BACK - VD2

XANTIPA AYORT BACK - D

 Mezitřída:

BIBENDINA Z ÚPLŇKU - V1, CAC

CRYSTALLINE BELL RHODERICK SODAR - VD3

FINE DISIGN PETULA VERA - V2, res.CAC

 Třída otevřená:

AIKO Z ÚPLŇKU - VD3

FLEUR FÜRSTIN OF FOX MANOR - VD4

HELLO MY SUNSHINE TOOMIE TRISHEL - V1, CAC, CACIB, BOB

HIMALAYA AVALANCHE TOOMIE TRISHEL - V2, res.CAC

Třída pracovní:

FENJA FIRIEL VOM ELFENHAIN - VD1

 Třída šampionů:

BACOPA Z ÚPLŇKU - V1, CAC. res.CACIB

 Třída veteránů:

ABIGAIL IBEXIS - V1, BOV

KALIOPÉ AYORT BACK - VD2

Druhý výstavní den posuzoval Dušan Barlík ze Slovenska. U tohoto rozhodčího jsem byla velmi zklamaná jeho rozhodováním. Posuzoval nestandardně, psy nechal stát v řadě (pokud jich bylo více), žádné posouzení jednotlivě na stole, ani před stolem...pohyb tam a zpět - nic ... No velké zklamání. Whippety, kteří by zasloužili známku VD jako předešlý den, oceňoval res. CACem !! Přestože je Zina velká, určitě si  nezasloužila být na třetím místě za fenkou Crystalline Bell Rhoderick Sodar. Prostě úplně přehlížel očividné vady a naopak dvěma fenkám ze stanice Toomie Trishel (jedna z nich BOB z předešlého dne !!) udělil známku VD za dlouhé tělo ??!! Doufám, že tohoto rozhodčího už nepotkám, poněvadž rozhodně nemíním utrácet za posouzení člověkem,  který whippetům vůbec nerozumí.

Lord si tedy odvezl jeden titul CAC a r.CACIB + VD a Zinečka r.CAC a V3 + uchovnění. Myslím, že celkově to byly pěkné dva dny s ubytováním v šikovném penziónku. Lence moc děkuji za společnou cestu a doufám, že se zase někam společně vydáme :-)

2.11. 2014

Rozhodčí:  Barlík Dušan 

Třída mladých:

CANDIDATE Z ÚPLŇKU - V1. CAJC

HARPER DISCOBOLOS - V2

WAD AYORT BACK - abs.

WINDIGO AYORT BACK - abs

Mezitřída:

COOPER MINI RHODERICK SODAR - V2, res.CAC

INFINITIVE DELIGHT VILTÉ MIKUTYTÉ - V1, CAC, CACIB, BOB

Třída otevřená:

BLUEMOON TRIXTAN - VD2

DEXTER INVENTUM - V1, CAC

Třída šampionů:

ENGLISH LORD LAZARUS - V1, CAC, res.CACIB

Třída veteránů:

KORINTHOS AYORT BACK - abs.

FENY

třída dorostu:

FRAN FINE FAST DUNDERRY - VN1

Třída mladých:

CINDY´S SOUL Z ÚPLŇKU - V1, CAJC, BOJ, res.JBIG

WHOPE AYORT BACK - VD2

Mezitřída:

BIBENDINA Z ÚPLŇKU - V1, CAC

CRYSTALLINE BELL RHODERICK SODAR - V2, res.CAC

FINE DISIGN PETULA VERA - V3

Třída otevřená:

AIKO Z ÚPLŇKU - V3

BONA FIDE Z ÚPLŇKU - V1, CAC

CINDY C´FAST DUNDERRY - V2, res.CAC

FLEUR FÜRSTIN OF FOX MANOR - V4

HELLO MY SUNSHINE TOOMIE TRISHEL - VD

HIMALAYA AVALANCHE TOOMIE TRISHEL - VD

Třída pracovní:

FENJA FIRIEL VOM ELFENHAIN - V1

Třída šampionů:

BACOPA Z ÚPLŇKU - V2, res.CAC. res.CACIB

UNITA Z ÚPLŇKU - V1, CAC, CACIB, BOS

Třída veteránů:

KALIOPÉ AYORT BACK - V1, BOV

12.10.2014 CWC Zabrze PL

26.10.2014 15:09
Zina - Fine Design Petula-Vera splnila podmínky pro udělení titulu Šampiona Polska !!!

Mám velikou radost, že se nám to podařilo v jednom roce...v Polsku musí uplynout od prvního uděleného CWC půl roku do třetího - posledního.

Ale popořádku...jela jsem tentokrát s další milou společností, majitelkou fenečky flat coated retrívra a její dcerou. Holky jsou moc fajn a myslím, že jsme spolu nejely naposledy :-) Vystavovaly jsme nakonec v jednom kruhu u mezinárodního rozhodčího Grzegorze Werona PL. Pan rozhodčí dal hodně na předvedení a důraz kladl na pěknou hlavu a pohyb...po ne zrovna ideálním předvedení whippetů psů jsme se Zinou "vpluly" do kruhu a on už se usmíval a pochvaloval Zinu jak je pěkná. Moc se mu líbila a moje zkušenosti s předváděním jsou přece jen už znát....Po nás byly ještě dvě fenečky, obě pak Zina porazila a získala titul Nejlepší fena. O BOB jsme šly s Vítězi mladých ( neurčil hned BOJ - což si myslím byla chyba...) a s nejlepším psem. Po proběhnutí podával ruku mně a udělil nám titul BOB a já byla moc šťastná. Absolutně jsem to nečekala, vzhledem k tomu, že je Zina větší než by měla být, vždycky očekávám spíše sníženou známku. 

za krásné foto děkuji Janě B.

FOTOGALERIE

výsledky:

rozhodčí:  Grzegorz Weron
PSY - TM
Hawaiian Sunset Ypsylon výborný 1, CAJC
Anis NUT-SZU-GEB VD2
MZT
IWO Hard Way výborný 1, CWC
TO
Dear Adaś Lazarus diskvalifikace
BLADE BASS Ibexes nebyl
FENY - TM
Argema Blue Dream Bohemia Genao výborná1,  CAJC, BOJ
MZT
FINE DESIGN Petula-Vera V1, CWC, Nejlepší fena, BOB
TO
Sophie's Pearl SIMPLY THE BEST výborná 1, CWC
Ora Minori ad majus výborná 1, CWC

 

5.10.2014 CWC Rybnik Polsko

26.10.2014 14:18

5.10.2014  Národní výstava Rybník PL - rozhodčí Tadeusz Chwalny PL

Cestou do Polska nás Martinka s Fansyčkou navštívily. Zina s Ronjou ji braly tak trochu jako vetřelce a povahou sobě vlastní si bránily své území. :-) Moc ráda jsem holky zase viděla, Fansy je tak moc podobná své mámě Ronje....♥  To Zinka ma více z tatínka Lorda :-) Na výstavě se holkám dařilo a Fansyčka získala druhé CWC, tzn. čekatelství champióna Polska :-)

maličká  FOTOGALERIE

 

14.9.2014 CACIB Lučenec SK, 11.10.2014 CACIB Komarom

26.10.2014 13:34

14.9.2014 CACIB Lučenec - rozhodčí Petik Zsuzsanna (HU) 

Dalo by se říct, že ti co se zůčastnili této výstavy a bylo jich opravdu poskrovnu - pouze 6 whippetů ...byli dost otráveni, jednak přístupem rozhodčí a jednak prostředím výstavy. Vzhledem k tomu, že pršelo a půda v kruhu byla promáčená, plná kaluží a bláta, se whippeti  moc dobře nepředváděli. Majitelka Fansy( Fantasy Edition), která se zůčastnila této výstavy psala, že se Fansyčka vyhýbala kalužím, jakožto správný whippet se nechtěla umazat :-) Rozhodčí na tyto podmínky nebrala ohled a zadávala známky VD...a s titulem si počkala až na třídu šampiónů :-) 

výsledky:

Rozhodca /Richter /Judge: Petik Zsuzsanna, H

PSI /males /rüde:

Trieda šampiónov /Champions /Championklasse

V1, CAC, CACIB, BOB

Xingu z Hedvábí

 

m: Svoboda Karel

V2

Victory z Hedvábí

 

m: Dvoboda Karel

---

Whiteheads Sunshine Reggae

 

m: Siery Artur + Bialoglowy Malgorzata

FENY /females /hündin:

Trieda mladých /Juniors /Jugendklasse

VD

Aimee Princess Marsch-Mallow life

 

m: Kesan Matej

Medzitrieda /Intermediates /Mittelklasse

VD

Fantasy Edition Petula-Vera

 

m: Galová Martina

Trieda otvorená /Open /Offeneklasse

VD

White Chocolate z Úplňku

 

m: Konigsmarková Mária

Trieda šampiónov /Champions /Championklasse

V1, CAC, CACIB, BOS

Yampadampa z Úplňku

 

m: Přibylová Lucie

11.10.2014 CACIB Komarom Maďarsko - rozhodčí Erdös László (HU)

Fansy s majitelkou se zůčastnily CACIB výstavy v Komárom...zde získala Fantasy Edition Petula-Vera známku V2,r.CAC. Výsledky máme odfocené z katalogu, snad to jde dobře přečíst :-)

Smutná zpráva...

26.09.2014 21:43

Dnes 26.9.2014 odešla navždy za duhový most Andromédka. Než odjela v 5 měsících do nového domova, říkali jsme ji doma Andrýsek. Byla neskutečně mílé a učenlivé zvířátko, velmi nám přirostla k srdci... Teď už snad bez trápení a spokojená běhá se svou sestřičkou Audrey, maminkou Alkménou a tetičkou Desinkou po věčně zelených nebeských loukách. Děkuji majitelce Kamile Štenclové a její rodině za péči, kterou Andromédě věnovali. 

16.8. - 17.8.2014 Duodanube Dog Show Bratislava

08.09.2014 20:38

Je každopádně vždy zajímavé porovnat výsledky dvou po sobě konajících se výstav, kde jsou většinou vystavování stejní psi a posuzováni jiným rozhodčím...ovšem zde od sebe posuzovatelé zřejmě trošku "opisovali". Až na vyjímky :-) Paní rozhodčí z Belgie dávala přednost vyloženě malým whippetů resp. wh. v míře. Ta by si smlsla např. na evropské chrtí a klubové výstavě v polské Czestochowe, kde byli např. psi v šampiónech všichni nad 51cm :-) ... všechno psi význačných jmen...ale to sem nepatří :-)

Naše Fansy - (JCh.Fantasy Edition Petula-Vera) si vedla lépe v neděli.. Ze zadané známky VD v sobotu bych si nic nedělala....tedy 16.8. posuzovala rozhodčí z Belgie takto:

Duodanube Dog Show

Bratislava/SK

16.8.2014

Rozhodčí: De Ridder Liliane (BE)

PSI

Třída mladých:

EMILIO ESTEVES OF ALWAYS UNLIMITED - VD2

LONDON´S FOG EVENING STAR - V1, CAJC, BOS

Mezitřída:

E.T. SUNNY FUNNY - D

Třída otevřená:

DEXTER INVENTUM - V2

JESTERLAND JOKER - VD3

KHANDIBAH KHARIM - V1, CAC, res.CACIB

Třída šampionů:

YAPURU Z ÚPLŇKU - V1, CAC, CACIB

Třída čestná:

LONDON´S FOG CANNY LAD - V1

FENY

Třída štěňat:

BEDTIME STORY OF CLASSY STYRIAN - VV1

A MIRACLE OF CLASSY STYRIAN - VV2

Třída mladých:

LONDON´S FOG EVELYN BLUEBERRY - V1, CAJC, BOB

Mezitřída:

ELF PRINCESS SUNNY FUNNY - V1, CAC, CACIB

FANTASY EDITION PETULA - VERA - VD3

HIMALAYA AVALANCHE TOOMIE TRISHEL - VD2

Třída otevřená:

ALICA ALMIR´S FAMILY - V2, res.CAC

ANELLI CON AMORE - VD4

BABBLING BROOK DE WALLROCK - V1, CAC

FAIRY TALE FÜRSTIN OF FOX MANOR - VD3

Třída šampionů:

FAIR FELLOWS ANASTACIA - V2, res.CAC 

KARADHRAS PINA COLADA - VD4 

UNIQUE Z HEDVÁBÍ - V1, CAC, res.CACIB 

YAMPADAMPA Z ÚPLNKU - V3

A v neděli posuzovala slovenská rozhodčí Ludmila Fintorová, kde bych spíše tu velmi dobrou očekávala a ta zadala Fansičce výbornou 3 :-)

Duodanube Dog Show

Bratislava/SK

18. 8. 2014

Rozhodčí: Fintorová Ĺudmila/SK

PSI

Mezitřída:

E.T. SUNNY FUNNY - V2

LONDON´S FOG EVENING STAR - V1, CAC, CACIB, BOS

Třída otevřená:

DEXTER INVENTUM - VD2

JESTERLAND JOKER - VD1

Třída šampionů:

YAPURU Z ÚPLŇKU - V1, CAC, res.CACIB

Třída čestná:

LONDON´S FOG CANNY LAD - V1

FENY

Třída štěňat:

A MIRACLE OF CLASSY STYRIAN - VV1

BEDTIME STORY OF CLASSY STYRIAN - VV2

Třída mladých:

LONDON´S FOG EVELYN BLUEBERRY - V1, CAJC,BOB

Mezitřída:

ELF PRINCESS SUNNY FUNNY - V1, CAC, CACIB

FANTASY EDITION PETULA-VERA - V3

HIMALAYA AVALANCHE TOOMIE TRISHEL - V2, res.CAC

Třída otevřená:

ALICA ALMIR´S FAMILY - V3

ANELLI CON AMORE - V2, res.CAC

BABBLING BROOK DE WLLROCK - V1, CAC

Třída šampionů:

FAIR FELLOWS ANASTACIA - V1, CAC, res.CACIB

KARADHRAS PINA COLADA . V4

UNIQUE Z HEDVÁBÍ - V3

YAMPAAMPA Z ÚPLŇKU - V2, res.CAC

Gratuluji holky a nevzdávejte to !!

Grand Prix Bratislava - 2.8.2014 a Klubová výstava KCHCH SK - 9.8.2014

08.09.2014 18:16

Naše zástupkyně Fansy (JCh.Fantasy Edition Petula-Vera) si v tomto "boji" o Vítěze pro krásu a výkon vedla dobře. Prakticky se umístila jako 3. v kategorii whippet sprinter MIX. Coursing běžela poprvé od získání licence, umístila se mezi whippety sprintery na 5. místě.

Klubovou výstavu posuzovala rozhodčí z Kanady Barbara Arndt. Se zadáváním VD nešetřila. Fansy zadala známku výbornou 3 s velmi pěkným posudkem. (výsledky níže). Na kanadskou rozhodčí poměrně zajímavé výsledky...

PSI /males /rüde:

Trieda dorastu /Puppies /Jüngstenklasse

VN1

CANDIDATE Z ÚPLŇKU

 

Pekna hlava a krk, preferovala by som viac zauhlene plecia, dobra horna linia, silna zadna čcast s dobrym osvalenim, dobry pohyb

Trieda mladých /Juniors /Jugendklasse

V1, CAKC, KVM, JuniorBOB

LONDON'S FOG EVENING STAR

 

Pekna hlava, velmi dobre usi, pekny krk, dobre plecia a horna linia, dobre osvalena zadna cast a dobry pohyb, zelala by som si dlhsi chvost

 

V2

JENSEN ISIS WIND

 

Pekna hlava s tmavym okom, dobry krk, zelala by som si viac uhlene plecia, dobra horna linia, dobra zadna cast a osvalenie, v dobrej kondicii, dobry pohyb

 

V3

JASPIS ISIS WIND

 

Dobra hlava a usi, potrebuje trochu lepsie polozene plecia, dobra horna linia, dobre zuadne uhlenie, dobre osvalenie, dobry v pohybe, zelala by som si aby pes trocha pribral

 

VD4

FIERCE FIREBALL BLAZE

 

Dobra hlava a krk, trocha strmsie plecia, co sposobuje ze v pohybe zdviha koncatiny, dobra horna linia  a osvalenie, ciastocne „kosakovity“ postoj, sickle hocks

Medzitrieda /Intermediates /Mittelklasse

V1, CAC

CASIDHE VALENTINE DOGS

 

Velmi samci typ, dobra hlava a usi, pekne predhrudie a hlboky hrudnik, pekna horna linia, trocha viac uhleny vzadu ako vpredu co malu trochu narusa balanc, dobry pohyb

 

V2, resCAC

CARIAM VALENTINE DOGS

 

Pekna hlava a usi, dobry krk, dobra horna linia, dobre uhlenie vzadu a osvalenie, celkovo vyvazeny pes

 

VD3

MISTER DOLCE GOOD TO SEE YOU

 

Pekna hlava a krk a usi, trocha strmsie plecia, co  sposobuje zdvihanie prednych koncatin v pohybe, dobra horna linia, dobre osvalena zadna cast, v pohybe dnes kraca na siroko, preto je znamka VD

Trieda otvorená /Open /Offeneklasse

V1, CAC

BLUE EFFECT VALENTINE DOGS

 

Zelala by som si trocha prestavat hlavu, velmi pekny krk, dobre plecia a horna linia, pekny pohyb, dobre predhrudie

 

V2, resCAC

ALVIN MONKALI

 

Dobra hlava a krk , dobre predhrudie, pekna horna linia, pekna zadna cast, dobry pohyb, priala by som si aby pes pribral na vahe

 

V3

FAUST DISCOBOLOS

 

Dobra hlava a krk, plynule plecia, hlboky hrudnik, dobra horna linia, pekny pohyb, rada by som videla dlhsi chvost

 

V4

LEGEND OF THE GOLDENRAIN SIR JEREMY

 

Velmi pekna hlava, dobre usi, dobre klenuty krk, pekne predhrudie a plecia, priala by som si trocha vacsie zakrivenie nad krizami, dobre osvalena zadna cast, dobry pohyb

 

V

GUCCI MON CHERI TOOMIE TRISHEL

 

Celkovo je tento pes v blahobytnej kondicii podla mojho nazoru, napriek tomu je velmi vyvazeny, dobra hlava, krk , plecia, horna linia, osvalenie.jeho pohyb je lepsi ked sa pohybuje pomalsim  tempom

 

D

ALEX MONTEKA

 

Dobra hlava a krk, dobra horna linia, pekna hlboka hrud, dobra zadna cast, dnes nemozem plne ohodnotit psa, bol prilis hanblivy a v pohybe sa pes nepredviedol spravne, z toho dovodu znamka D

Trieda pracovná /Working class /Gebrauchshundklasse

V1, CAC

GORDON ISIS WIND

 

Pekna hlava, dobre usi, dobre predhrudie, dobra horna linia a zadna cast, potreboval by dlhsi chvost, v pohybe sa dnes nepredviedol najlepsie

Trieda šampiónov /Champions /Championklasse

V1, CAC, KV, BOB

LONDON'S FOG CELESTIAL RAY

 

Velmi pekna hlava  akrk, dobre predhrudie, plynule plecia, pekna horna linia, dobry pohyb, zelala by som si dlhsi chvost

 

V2, resCAC

SOBRESALTO LOVE ME TENDER

 

Ma peknu hlavu, velmi pekny krk a plynule plecia, hlboky hrudnik, pekna hoírna linia, dobre osvalena masivna zadna cast, silny pohyb, potreboval by dlhsi chvost

Trieda čestná / Honour class/ Ehrenklasse

V1

PETER PAN Z ÚPLŇKU

 

Dobra hlava  a krk, niektore z jeho zubov su poskodene, velmi dobry hlboky hrudnik, dobra horna linia, dobre osvalena silna zadna cast a dobry pohyb

 

V2

PANTHER'S  GHOST Z ÚPLŇKU

 

Velmi pekna hlava  akrk, dobry hlboky hrudnik, pekna horna linia, loen chvost je nasadeny trocha vyssie, dobre osvalena zadna cast a dobry pohyb.

Trieda veteránov /Veterans /Veteranenklasse

V1

ALMANSOR'S  OUTER LIMITS

 

Velmi pekna hlava a krk, dobre plecia, pekny hlboky hrudnik, dobra horna linia, v zadu troska slabsi, co sposobuje ze v pohybe vzadu kraca na siroko, ale celkovo je to klasicky Whippet

FENY /females /hündin:

Trieda dorastu /Puppies /Jüngstenklasse

VN1

CAMPANULLA Z ÚPLŇKU

 

Velmi pekna hlava, pekny krk, plynule ramena, hlboky hrudnik, dobry pohyb, spravne dlhy chvost

 

VN2

FOLLOWMYWHISPER OF ALWAYS UNLIMITEDS

 

Uzasny temperament u stenata, pekna hlava dobry krk, plynule ramena, dobre osvalena horna linnia, pekny hlboky hrudnik a dobry pohyb

 

VN3

CINDY'S SOUL Z ÚPLŇKU

 

Velmi pekna hlava, pekny krk, plynule plecia, hlboky hrudnik, dobra horna linia, velmi dobra zadna cast, velmi hrava v pohybe

Trieda mladých /Juniors /Jugendklasse

V1, CAJC, KVM

JENNIFER ISIS WIND

 

Pekna hlava a krk, pekne predhrudie, dobra horna linia, dobre osvalena zadna cast, dobry pohyb, potrebuje v kruhu trochu sebavedomia, taktiez by mohla stratit trocha vahy

Medzitrieda /Intermediates /Mittelklasse

V1, CAC

BIBENDINA Z ÚPLŇKU

 

Velmi samcia suka, plynule plecia, pekne predhrudie a hlboky hrudnik, dobra horna linia, dobre osvalena zadna cast, dobry pohyb

 

V2, resCAC

VIVE LA POLOGNE FILISART

 

Velmi krasna hlava, peka zadna cast, hlboky hrudnik, plynule plecia, vyborna horna linia, silna zadna cast, dobry pohyb, potrebuje dlhsi chvost

 

V3

FANTASY EDITION PETULA-VERA

 

Celkovo velmi vyvazeny pes, dobra hlava, dobra horna linia, silna zadna cast s nizkym postojom, dobre predhrudie ,hlboky hrudnik a velmi pekny pohyb.

Trieda otvorená /Open /Offeneklasse

V1, CAC

ANDROMEDA ALMIR'S FAMILY

 

Dobra hlava, dobry silny krk, plynule ramena, dobra horna linia, velmi pekna vonkajsia linia,  pri pomalosej rychlosti velmi pekny v pohybe.

 

V2, resCAC

ZOOMEE Z ÚPLŇKU

 

Velmi pekna hlava, dobry krk,. Plynule plecia, hlboka hrud a pekna predhrud, pekna horna linia, pekny pohyb , velmi atleticka suka

 

V3

ALICA ALMIR'S FAMILY

 

Pekna hloava, dlhy krk, pekne predhrudie, dobry hlboky hrudnik, trocha strmsie plecia, dobry pohyb

Trieda pracovná /Working class /Gebrauchshundklasse

V1, CAC, KV, BOS

AMIRAH JASMINE CON AMORE

 

Samicia suka, pekna hlava, dobry krk, pekna horna linia, hlboky hrudnik, velmi pekny pohyb

Trieda šampiónov /Champions /Championklasse

V1, CAC

BACOPA Z ÚPLŇKU

 

Velmi pekna suka, velmi pekna vonkajsia linia, pekna hlava, pekny dlhy krk, hlboky hrudnik, dobra horna linia, velmi pekny pohyb

 

V2, resCAC

TIRAMISU FILISART

 

Pekna hloava a silny krk, dobra horna linia, trocha strmsie plecia podla mojho nazoru, silna zadna cast, dobry pohyb

 

V3

UNIQUE Z HEDVÁBÍ

 

Samicia suka, pekna hlava, klenuty krk, dobra horna linia, hlboky hrudnik, dobre osvalena zadna cast a dobry pohyb, velmi pekna vonkajsia linia

 

V4

KARADHRAS PINA COLADA

 

Pekny krk, ale trocha strmsie plecia, hlboky hrudnik, pekny pohyb, silne svaly

Trieda čestná / Honour class/ Ehrenklasse

V1

ARIEL ALMIR'S FAMILY

 

Temperamentna povaha, hlboky hrudnik,. dobra horna linia, dobre osvalena silna zadna cast s kratkym postojom , dobra v pohybe

Trieda veteránov /Veterans /Veteranenklasse

V1

RAMONA PLUM BRANDY

 

Pekna hlava, pekny krk, dobre predhrudie, dobra horna linia, silna zadna cast, pohyb je trocha volny, co je sposobene vekom, celkovo je velmi pekna suka

 

 

3.8.2014 CACIB Zakopane Polsko + FOTO !!!

06.08.2014 18:53

Na II. ročník MVP v polském Zakopanem jsem hledala spolujízdu a jsem moc vděčná dvěma děvčatům za nabídku. Z jednou z nich - chovatelkou australských ovčáků jsem nakonec jela :-) V Zakopanem a přilehlém okolí je moc krásně !! Samotná výstava se konala biatlonovém stadióně v  Koscieliskach - Kiry. V okolí lesy, kopce, nedaleko Tatry. Celá výstava se nesla v duchu folklóru tohoto kraje. Hrála lidová hudba, i ceny byly přizpůsobeny - keramické medaile a džbány za umístění v závěrečných soutěžích. Škoda, že nebylo moc času si to všechno pěkně užít.  Navíc bylo  hrozné vedro a Zina to nakonec odnesla průjmem - v noci a dopoledne druhý den...

Měla jsem jako vždy velké obavy, že se Zinou neuspějeme, poněvadž tento rozhodčí dal naší Fansy sníženou známku v Maďarském Komárom. Zinečka se ale navzdory horku pěkně předváděla, jen jsme se nemohly pořádně rozběhnout, kruhy byly nesmyslně malé, když všude v areálu bylo ještě tolik místa...Ale hned jak p. rozhodčí začal diktovat posudek, věděla jsem, že se mu moc líbí :-) Když pak zadal CACIBa feně ze třídy šampiónů a pozval k posouzení fenu ze třídy šampiónů výbornou 2, nechal nás ještě běhat a rezervního CACIBa dal Zině. Pak mi říkal, že mě musí mít moc ráda, protože se na mně hodně dívá, bohužel to nelichotí pohybu předních nohou. Já to vím...ale co mám dělat?? Jak ji to mám odnaučit, snažím se jí vodítkem dávat hlavu rovně...většinou přestane, když už běháme dlouho nebo je kruh dostatečně prostorný a já ji mohu vést dál od těla...Takže z toho usuzuji, že jsme možná mohly mít i CACIB, kdyby šla lépe. každopádně tolik potřebné CWC z mezinárodky je doma !!! Teď nám ještě chybí měsíce do splnění podmínek k udělení šampiónátu. Takže musíme na některou podzimní národku, ev. příští rok na jaře to "dorazíme" :-)  

FOTOGALERIE

 o CACIB - zleva MZT - Fine Design Petula-Vera, TO - Tylko Ty Bleached Blonde, TŠ - Der Micleover Cettina of Msida - CACIB

foto Maria Gondek

výsledky:

Sędzia: Andrzej Szutkiewicz
PSY - KLASA MŁODZIEŻY
WEBMASTER Minori ad Majus doskonały 1, Zwycięzca Młodzieży
HAWAIIAN SUNSET Ypsylon ? 2
ALEX Atletico nieobecny
PSY - KLASA POŚREDNIA
VERDI of Gentle Mind doskonały 1, CWC, CACIB, Najlepszy Dorosły Pies, Zwycięzca Rasy, 3 BOG
PSY - KLASA OTWARTA
TOFFI Pagawa bardzo dobry
SUKI - KLASA MŁODZIEŻY
ARGEMA BLUE DREAM Bohemia Genao doskonała 1, Zwycięzca Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie
Tylko Ty KOKARDKA doskonała 2
SUKI - KLASA POŚREDNIA
FINE DESIGN Petula-Vera doskonała 1, CWC, res.CACIB
SUKI - KLASA OTWARTA
Tylko Ty BLEACHED BLONDE doskonała 1, CWC
ATHEA Trixtan doskonała 2
ODA Minori ad Majus doskonała 3
SUKI - KLASA CHAMPIONÓW
DER MICKLEOVER CETTINA of Msida doskonała 1, CWC, CACIB, Najlepsza Dorosła Suka, BOS
Karadhras PINA COLADA doskonała 2

 

Záznamy: 61 - 70 ze 203

<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>