Štěňátka vrhu E v nových domovech. AKTUALIZACE !!!

03.02.2012 12:22

Nerada bych to "zakřikla", ale myslím, že s majiteli Ečkových štěňátek jsme měli s paní Silvou šťastnou ruku. Prozatimní "hlášení" :-)) jsou moc příjemná. Majitelé si vedou dobře a pejsci vypadají spokojeně.

Element Five (domácím jménem El ) bydlí v Ostravě. Klouček podle fotky vypadá moc dobře.

         

 

 
 
 
 
 
 
Esmeé jak už jsem mnohokrát psala, zůstala doma se svou maminkou Casuarinou v Uherském Hradišti. Roste z ní krásná psí slečna

                                  Esmeé s maminkou Kasí a malou kamarádkou :-)

                                     Esmeé má už svou vlastní fotogalerii.

           

 

 

 

 

 

 

Od Enjoyka mám také konečně nějaké aktuální fotečky - Enjoy Elegant Lord je hodně podobný svému tatínkovi, má plno psích kamarádů se kterými si chodí hrát.

 

Další ze štěňátek Eragon ( domacky Ero) bydlí se svými majiteli ve Vídni. Také jejich zprávy jsou pozitivní a potěšující :-)

Poslední "vyletěla" z rodného hnízda Excellente (domácky Lexi) a to den před štědrým dnem :-)) A Tak malá Lexi hned druhý den pomáhala rozbalovat dárečky. Lexinka má doma whippetí kamarádku fenečku jménem Bee Maya Valentine dogs. Holky si na sebe rychle zvykly, však víme, že u whippetů to nebývá žádný problém :-) Panička psala, že je Lexinka hodná a je to zatím takové miminečko. S Mayou se rychle skamarádily. Lexinka si oblíbila akvárko s rybičkami :-)

Excellente už má také svou osobní fotogalerii :-)