23.10.2011 - Lednice trénink a návštěva u štěňátek E - Petula-Vera v Uherském Hradišti.

01.11.2011 20:32
Po menších problémech s editací stránek se vracím k neděli 23.10.11
Trénink v Lednici byl vlastně i "zazimováním" dráhy. Po sobotním posledním dostihu v sezóně se na trénování nedostavilo moc pejsků. Obzvláště whippetů bylo jen pár. Proto si 1. běh Ronja odběhla s Avatarem Z Podsmrčku, ale na druhý běh už neměla sparingpartnera, takže běžela sólíčko. Oproti prvním tréninkům (tento byl myslím třetí) se ohromně zlepšila, už ji nemusím "vhazovat" do boxu, sama si tam vleze a zaklekne !!! Po vyběhnutí ji nevadí, že neběží sama !!! A běží u sítě. Takže mi udělala obrovskou radost. Jen mi trošku vadí, že před během štěká :-) zatím to žádná z mých holek nedělala, spíš všechny kvílely.. :-)
Lenčin Lord si zaběhl dvě rovinky a určitě se také zlepšil, i když oba běhy zaváhal, byl mnohem lepší než minule!!!
Po doběhání jsme nabrali směr Uherské Hradiště navštívit, "zkontrolovat" a nafotil a pomuchlovat "naše" štěňátka. Prckové jsou samozřejmě paní chovatelky Váverkové a její fenečky Casuariny, ale ponesou jméno mojí ch.st. a Lenčin Lordík je tatínek miminek. Už jsme se na ně moc těšili.
Jak jinak, štěňátka jsou prostě kouzelná, mají široké hrudníčky, už teď pěkně hluboké, krásné hlavičky a výraz. Musím moc pochválit paní chovatelku, pečlivě se o štěňátka stará a co vyzdvihnu jsou opravdu perfektně zastříhané drápky !!! Štěňátka už papají granulky, i když ještě pijou od maminky. Byli s námi i Lord a Ronja, nechápali a byli překvapeni, jaká holota se to na ně vrhla. Nafotily jsme s Lenkou nějaké fotečky, snažily se postavit mrňata do jakéhosi postoje, což se nám ne úplně dařilo :-)

FOTOGALERIE