Rekapitulace roku 2014

15.01.2015 17:45

Také jste si všimli, jak rychle rok uteče? Ne? Tak to možná bude věkem...čím jsem starší, tím rychleji plynou týdny, měsíce a je tady opět konec roku a další rekapitulace.

Když se dívám zpětně na to co se událo, bylo toho docela dost.  Zvládla jsem 9 výstav, několik coursingových tréninků + plnění coursingové licence, dostih v Lednici se splněním licence se Zinou. Se Zinečkou jsme měly vůbec velmi úspěšný rok :-) 4x jsme byly v Polsku, pokaždé získala CWC, navíc k tomu jeden res. CACIB, 2x BOB a 2.BIG. Tímto se Zina stala během jednoho roku ŠAMPIÓNKOU  POLSKA !! Taky jsme na jaře objevily skupinu z Ostravy, kde jsme začaly trénovat coursing. Zině to jde parádně ! V květnu jsme byly v Lednici a tam si Zina splnila podmínky pro udělení dostihové licence. Bohužel na jediné měření, které bylo na Moravě jsme se nedostaly, takže zůstala zatím bez licence. Všechny její letošní výsledky i s rozhodčími jsou na jejím profilu.

Ch.FINE  DESIGN Petula-Vera (Zina) - 4x CWC, res.CACIB, 2x BOB, 2x Best female, r.CAC, BIG 2, 2x V3,  1x D

Ch.YOUR TEA & RUM Lazarus (Ronja) - výborná 3   

S Roničkou jsem byla jen v lednu na výstavě v Trenčíně, Zina se v tu dobu hárala, takže zůstala doma.   Společně se Zinou běžela coursingový tréning. Nečinilo jim to žádné potíže, obě jsou skvěle  fixované   na kůži. Jen si Ronja odvezla výron prstu, který se vracel, takže si už v tom roce nezaběhala...                                                                 

Lednice - licenční společný běh společně s bráškou Frankiem ( Fiction Factory Petula-Vera)

Ronja s dcerou Zinou - coursing trénink

JCh. FANTASY  EDITION Petula-Vera (Fansy) - Fansyčka s majitelkou Martinou je prostě hvězda :-) Společně s paničkou byly na 20 výstavách !!! O tom si můžu nechat zdát :-)  Fansy se podařilo během víkendu v Maďarsku získat maďarského Junior Šampióna!! Z dalších výstav v Maďarsku si odvezla 4x CAC, res.CAC, res.CACIB, CACIB, BOB a BOS !!! V Polsku na národních výstavách získala 2x CWC. Kromě toho získala coursingovou licenci !!

FANTASTIC  CHAMPAGNE Petula-Vera (Chip) - Chipeček se zůčastnil se svými majiteli 5ti výstav. Získal 1x CAC na MVP v Brně, CWC v Polsku, a Krajského vítěze v Hlučíně. Má taktéž splněno na coursingovou licenci...pouze chybí měření, aby mohl závodit.

Chip - V1,CAC - Intercanis Brno

FICTION  FACTORY Petula-Vera (Frankie) - na Lednické dráze trénoval a následně splnil dostihovou licenci a navíc má splněnu i coursingovou licenci a prošel měřením, takže už mohl závodit. Zaběhl si dostih v Lednici.

Ch. BELCANTO Petula-Vera - (Keny) - Kenoušek se ve svých necelých 11 letech s námi zůčastnil opět speciální výstavy v Náměšti nad Oslavou, která nezklamala a společně s ostatními - Lordem, Fansy, Chipem a Zinou jsme si ji super užily. Kenyho předvedla Daria Bačová a to naprosto profesionálně. Získal od finského rozhodčího V1, BOV !!

Co k roku 2014 ještě napsat...

Ve 13 letech odešla za duhový most ANDROMÉDA Petula-Vera...nikdy na Tebe holka nezapomeneme!!

Pro mne velmi příjemné byly dvě dovolené v městečku Makarská v Chorvatsku, jednou tradičně s mamkou a podruhé s Dariou. Ta byla u Jadranu poprvé a tuto dovolenou jsme si neskutečně užívaly...  Konec roku byl bohužel pro mne a tím i pro mou rodinu hodně smutný. Týká se mého zdraví. Stále čekám na konečnou diagnózu a uvidím co přinese rok příští, rok 2015  je tedy jednou velkou neznámou....

Nicméně velice děkuji majitelům štěňat, kteří se zůčastňují akcí za reprezentaci a přeji mnoho úspěchů. Ostatním děkuji za péči, kterou svým pejskům věnují!!

Mým přátelům děkuji za podporu, moc si toho vážím...