Národní výstava - CWC Rybnik PL - 2.10.2010

08.10.2010 18:54

V neděli, po sobotní klubové výstavě, jsme jely s Lenkou a jejím Lordem (English Lord Lazarus) do polského městečka Rybník na národní výstavu. Whippetů tam bylo " pět a půl ". Pes dorost, 2 psi v  mladých, fena mladá, otevřená a šampiónka - takže 6 kousků :-)) Ronju jsem neměla hlášenou, potřebuje CWC až na jaře - musí být odstup 6 měsíců od prvního ke třetímu. Ronička už tři má, ale bohužel nám to časově nevyšlo :( 

Na výstavě byla i Kaska Lazar se sestrou Lorda - Princesskou (English Princess Lazarus) a sestra Ronji - Iga (Your Earl Grey Tea Lazarus). Moc rády jsme se zase viděly a popovídaly si.

Lord se předvedl lépe než na klubové výstavě a opět musím konstatovat, že má nádherný pohyb - on i Princesska. Jako konkurenci měl Ozziho Pagawa. Třídu vyhrál a získal potřebného Vítěze mladých !! Ještě jeden (možná v Zabrze..?) a bude mít Lenča polského Junior šampióna :-)) O BOB Juniora šel s Princessou a pan rozhodčí Boryczko se tentokrát rozhodl podle toho, jaká se mu více líbí barva :-)) má radši více bílé...takže Princessa BOB Junior a následně Nejlepší Junior sk.X. Ve třídě šampiónek získala Iga CWC, pak nejlepší fenu(Vítěz) a šla s Princessou o BOB. Pan rozhodčí oceníl její "lehký" krok a titul BOB přidělil mladinké English Princess Lazarus. Ta v závěrečných soutěžích získala ještě 2.místo BIG !!! Gratulujeme Kaska !!! A gratulace i Lence a Lordovi !!!

Princessa získala 2.místo BIG!!! Za polským chrtem, který nejdříve napadl barzoje a pak v závěrečkách ještě afgána a saluku a přes to vyhrál :-))

FOTOGALERIE

Vlevo Kasza Lazar a English Princess Lazarus a Lenka a English Lord Lazarus