Lednický pohár - dostih 2.5.2010

03.05.2010 16:29

Na dostih o Lednický pohár jela Daria s manželem a Ivetou z Havířova. Zprávička a foto od Darii, tak jak ji napsala do emailu:

"Malá zprávička z Lednického poháru.
Přes nepřízeň počasí, s obavami ,že asi zmokneme:-) jsme se vydali v neděli z Havířova do Lednice.
Já s Badaluccem a Nathanem a Iveta s mladou Apokalypsou Teqamba. Ivetina Ducati prodělala virozu,takže ji raději nechala doma odpočívat. Bylo nahlášeno málo vipetů,takže se naši ostřílení sprinteři nesešli a v této kategorii běžel jen Nathan z Úplňku.Zdárně doběhl do cíle, udělal kotrmelec a opět se pevně zakousl do kůžičky,takže zase museli s vyhlášením na nás čekat :-))
Bady běžel v kategorii SENIOR-SPRINTER s Elvírou B.S.D. V rozbězích ji hned po startu předběhl, Elvíra už stratila zájem a běžela daleko za ním.Ve finále se Badymu podařilo ji znova předběhnout a to už se milé Elvíře nelíbilo, tak se otočila a běžela zpátky na start za paničkou:-)). Když jsem se paní ptala, co se děje, řekla , že to dělá vždycky , když jí někdo předběhne a pak už nemá zájem.
Takže pro Badyho to znamenalo 1.místo a zřejmě na stará kolena chytil druhý dech, protože jeho čas byl na výstavního vipeta vynikající :-) 26,50.
Mladá Apokalypsa si zaběhla dva solo běhy s výborným časem,takže se dá očekávat,že to jednou v klasiku fenám natře:-).

Odpoledne se vyčasilo, všichni byli v dobré náladě a opět se budeme těšit na další dostih v Lednici, snad už s početnější konkurencí !
Zdravím všechny příznivce dostihového sportu a těchto úžasných stránek!
Dája

Daria s manželem a jejich psi - Badaluccem a Nathanem