Klubová výstava KCHCHADP 15.8. - 16.8.2015

19.09.2015 11:43

Dlouho dopředu jsem naplánovala účast na této akci, Lenka byla pro a přidala se i Dája. Objednala jsem ubytování a společně  se 4 vipety jsme vyrazily již v pátek 14.8.2015 do Chrustenic u Prahy, kemp Válek. S sebou jsme měly do veteránů Kenyho - Ch.Belcanto Petula-Vera, do vítězů Lorda - Ch.English Lord Lazarus a feny do vítězů Zinu - Ch.Fine Design Petula-Vera a její mámu Ronju do tř.čestné - Ch.Your Tea & Rum Lazarus.

Mimo to, že jsem již několik let chtěla jet na klubovou výstavu "svého" klubu, nás nalákalo, jako ostatně asi mnoho dalších, pozvání rozhodčích - dlouholetých chovatelů z Anglie: Mrs Pamela Marston-Pollock / UK (Falconcrag) a Mr Roger Stock / UK (Courthill) Ještě nutno dodat, že dvoudenní výstava byla pořádána k 25. výročí založení klubu.

Organizace a průběh výstavy byly vynikající, posuzovalo se na dva kruhy, tak jsem měla problém vše nafotit. Ani při nejlepší vůli to nešlo. Navíc stále svým obyčejným foťákem...Ale samozřejmě fotilo víc lidiček, takže fotky máme díky Ivanu Bertovi, Jitce Honzíkové, Martině Tomšové a JK Brand - sponzorovi výstavy. Všichni psi dostali od této firmy dárečky a vítězové krásné ceny + další od jiných sponzorů. Velikým plusem této výstavy bylo koupaliště v areálu kempu :-D Takže po příjezdu a v sobotu po výstavě jsme se byly vykoupat!!

Oba rozhodčí posuzovali velmi pěkně, myslím, že byli trochu mírnější v zadávání známek VD, asi by si zasloužilo tuto známku více psů...ale např. výšku mých holek neřešili a všichni naši whippeti dostali známky výborné!!! Zina a Lord výborní bez pořadí oba dny a Ronja V2 první den a V1-Vítěz třídy čestné druhý den. Keny se oba dny umístil na 3 místě s výbornou ve třídě veteránů ze 4 psů !!!  Na svůj věk - 12 let má stále velice elegantní, výborný pohyb a také rozhodčí ocenili jeho výbornou kondici.

Odjížděly jsme velmi spokojené z príma akce a s pěkným hodnocením našich psů odborníky na plemeno!

FOTOGALERIE

výsledky sobota

výsledky neděle

Zina - foto Ivan Berta