4.10.2009 Klubová výstava Whippet klubu

05.10.2009 18:16
Sluníčko, ale větrné, chladné počasí provázelo letošní klubovku Whippet klubu. Poprvé konanou, ne u Bolka na farmě (bohužel nás tam hledali diváci:-)), ale na fotbalovém hřišti v Ježkovicích, kousek od Vyškova.
Opět zde vládla "rodinná", klidná, pohodová atmosféra. Jako ostatně každý rok. Paní rozhodčí Zdena Holmerová byla velice benevolentní k nedostatkům dostihových vipetů. Já jsem tuto výstavu pojala jako trénink před světovkou v Bratislavě. Ovšem jinak se vystavuje venku a jinak v hale. Ronju zajímala více ta úžasná plocha na běhání než vystavování (však se pak také po skončení pořádně proběhla). A Lencinka potřebovala taky trošku osvěžit výstavní drezůru.Už se jí ale moc nechce a v postoji zlobí. Ale i tak se ctí odešla s Vítězem třídy čestné. Roničku dala paní rozhodčí na druhé místo z důvodu mírně odstávajícího ocásku "od dupky" :-)) v pohybu.(výšku neřešila....) Výsledky jsou napsány u fotek ve fotogalerii - zde
Moc děkuji za odvoz Lence s manželem. Toníček (Faethón Ayort Back) je teď ve skvělé formě a pochvalu paní rozhodčí a V1, Klubového vítěze veteránů si opravdu zasloužil. Tímto si také splnil podmínky pro udělení titulu Veterán šampión ČR.
                Your Tea & Rum Lazarus - tř. mladých - výborná 2 (ze 4 fen)
          Ch. Brilance Petula-Vera - tř. čestná - výborná 1, Vítěz třídy čestné
          Ch. Faethón Ayort Back - tř. veteránů - výborná 1, Klubový vítěz veterán